Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


interview_c

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
interview_c [2017/04/02 13:48]
richard wetten met kleine letters
interview_c [2017/04/03 08:55] (huidige)
145.222.216.35 ↷ Links aangepast vanwege een verplaatsing
Regel 13: Regel 13:
   * Advies: ook geven ze advies over open data aan beleidsmakers van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Zo koppelen ze signalen vanuit de samenleving over het hergebruik van overheidsdata terug, zodat deze beleidsmedewerkers beter kunnen aansluiten met hun beleidsadviezen op de praktijk.   * Advies: ook geven ze advies over open data aan beleidsmakers van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Zo koppelen ze signalen vanuit de samenleving over het hergebruik van overheidsdata terug, zodat deze beleidsmedewerkers beter kunnen aansluiten met hun beleidsadviezen op de praktijk.
  
-In vergelijking met [[:​interview_marnix_richard|KOOP]] richten ze zich minder op de technische aspecten van open data. LEOO richt zich meer op de ‘zachte kant’ van open data, zoals de organisatieveranderstukken die hierbij spelen.+In vergelijking met [[interview_a|KOOP]] richten ze zich minder op de technische aspecten van open data. LEOO richt zich meer op de ‘zachte kant’ van open data, zoals de organisatieveranderstukken die hierbij spelen.
  
 === Stappen jullie pro-actief af op publieke organisaties?​ === === Stappen jullie pro-actief af op publieke organisaties?​ ===
interview_c.txt · Laatst gewijzigd: 2017/04/03 08:55 door 145.222.216.35